Kereskedelem

Siker

Amazon

Magyarországról még kevesen értékesítenek a világ legnagyobb on-line piacterén, márpedig komoly előnyre tesznek szert azok, akik mielőbb csatlakoznak. Vágj bele te is, és értékesíts az Amazonon! Jó helyen jársz, segítünk!

Göndöcs Gábor

+36-30-618-1343

info@amazoniroda.hu

Untitled_Artwork 4.jpg

Vállalkozási tanácsadói területen működő cégünk 20. születésnapján a korábbi portfóliónkat kiegészítettük az online kereskedelemmel. Munkatársaink két éven át több hazai és külföldi  szakirányú képzésen vettek részt, míg a saját webshop-unk és más értékesítői felületek mellett végül szakértői támogatással megnyitottuk az eladói fiókunkat az Amazonon is, és megkezdtük a kereskedést.

2019. elejétől az online piacon tanultakat és a megszerzett tapasztalatokat felhasználva ismerős cégeknek is segítettünk elindulni az Amazonon.  A folyamatos vállalkozási tanácsadói munkánk során is új felkéréseket kaptunk az Amazon kereskedelem támogatására, ezért létrehoztuk az Amaz-On Tanácsadó Irodát.

 

Ha te is szeretnéd külföldön eladni a termékeidet, fordulj hozzánk bizalommal! Terméked piaci viszgálatával, az eladói fiók nyitásának támogatásával, termékeid feltöltésével és konzultációs tanácsadással segítünk neked elindulni az Amazonon.

Adjunk el együtt, többet!

Göndöcs Gábor

Amaz-On Tanácsadó Iroda

 
 

Mik az amazonos kereskedelem lépései?

1.

  1. Amazon fiók létrehozása

  2. Termékek fellistázása

  3. Termékoldalak kialakítása

  4. Vonalkódok generálása

  5. Szakszerű csomagolás

  6. A kiszállítás megszervezése

  7. PPC kampányok beállítása

  8. Folyamatos fiókkezelés

2.

Miben tudunk neked segíteni?

Az Amaz-On Iroda tevékenysége a VINTER (Virtuális Inkubációs Tér, www.vinter.hu) részét képezi, ezért az alábbi szolgáltatások "BŐVEBBEN" gombjaira kattintva a részletek megjelenítése és a vásárlási folyamat a VINTER felületén folytatódik.

 

3.

Szolgáltatásaink

Felkészülés az amazonos kereskedelemre

1. Komplex Amazon videócsomag

Az itt elérhető videócsomag bemutatja az Amazon működésének fő jellemzőit, célja annak az üzleti döntésnek a megalapozása, hogy belevágj-e az amazonos kereskedelembe.

49 900 Ft + ÁFA

2. Kiscsoportos

tájékoztató nap

A tájékoztató napokon a résztvevők megismerik az Amazon működését, valamint gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be az amazonos kereskedelem előnyeit és kihívásait.

125 000 Ft/fő + ÁFA

A SZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!

3. Interaktív

felkészítés

A helyszíni, interaktív felkészítés célja, hogy személyre szabottan ismerkedhessenek meg a megbízóink által kijelölt, Amazonnal foglalkozó munkatársak a fiókkezelés gyakorlatával.

150 000 Ft + ÁFA

A SZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!

Az amazonos kereskedelem támogatása

4. Szoftveres termékvizsgálat

A termékvizsgálat során a várható eladások „becslése” helyett szoftverekkel megvizsgáljuk az értékesíteni kívánt termékekhez hasonló áruk amazonos piacát.

10 000 Ft + ÁFA

5. Termékfeltöltés eladói fiókba

A termékek eladói fiókban történő rögzítését, valamint a kapcsolódó termékoldalak kialakítását a VINTER vállalja. E szolgáltatásunk termékenként (beleértve a variációkat is) rendelhető meg.

50 000 Ft/termékcsoport + ÁFA

A SZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!

6. Személyes

konzultáció

A konzultáció kérhető online formában, vagy egy megállapodás szerinti helyszínen, személyes megbeszélés keretében is. Ajánljuk indulóknak és azoknak, akik már alapvetően ismerik az Amazon működését.

25 000 Ft/óra + ÁFA

 

A SZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!

 

4.

Kapcsolat

Elérhetőségeink

Eco-Cortex Kft.

Pécs, Felsőbalokány u. 6.

7626 Magyarország

Tel: +36-72/511-010

Mobil: +36-30/618-1343

www.amazoniroda.hu

info@amazoniroda.hu

számlaszámunk:

11731001-23115992-00000000

 

5.

Hírlevél

Ne maradj le a legújabb hírekről!

Thanks for submitting!

 

6.

Partnereink, ügyfeleink

IMG_0640.JPG
univer-logo.jpg
0001.jpg
Spin_food&staff_logo_KOZEPES.jpg
Pure_logo.jpg
adalekmentesen logo_uj[46105].png