top of page

Kereskedelem

Siker

Amazon

Magyarországról még kevesen értékesítenek a világ legnagyobb on-line piacterén, márpedig komoly előnyre tesznek szert azok, akik mielőbb csatlakoznak. Vágj bele te is, és értékesíts az Amazonon! Jó helyen jársz, segítünk!

Göndöcs Gábor

+36-30-618-1343

info@amazoniroda.hu

Untitled_Artwork 4.jpg

Vállalkozási tanácsadói területen működő cégünk 20. születésnapján a korábbi portfóliónkat kiegészítettük az online kereskedelemmel. Munkatársaink két éven át több hazai és külföldi  szakirányú képzésen vettek részt, míg a saját webshop-unk és más értékesítői felületek mellett végül szakértői támogatással megnyitottuk az eladói fiókunkat az Amazonon is, és megkezdtük a kereskedést.

2019. elejétől az online piacon tanultakat és a megszerzett tapasztalatokat felhasználva ismerős cégeknek is segítettünk elindulni az Amazonon.  A folyamatos vállalkozási tanácsadói munkánk során is új felkéréseket kaptunk az Amazon kereskedelem támogatására, ezért létrehoztuk az Amaz-On Tanácsadó Irodát.

 

Ha te is szeretnéd külföldön eladni a termékeidet, fordulj hozzánk bizalommal! Terméked piaci viszgálatával, az eladói fiók nyitásának támogatásával, termékeid feltöltésével és konzultációs tanácsadással segítünk neked elindulni az Amazonon.

Adjunk el együtt, többet!

Göndöcs Gábor

Amaz-On Tanácsadó Iroda

Bemutatkozás
Amazon lépések

Mik az amazonos kereskedelem lépései?

1.

  1. Amazon fiók létrehozása

  2. Termékek fellistázása

  3. Termékoldalak kialakítása

  4. Vonalkódok generálása

  5. Szakszerű csomagolás

  6. A kiszállítás megszervezése

  7. PPC kampányok beállítása

  8. Folyamatos fiókkezelés

2.

Miben tudunk neked segíteni?

Az Amaz-On Iroda tevékenysége a VINTER (Virtuális Inkubációs Tér, www.vinter.hu) részét képezi, ezért az alábbi szolgáltatások "BŐVEBBEN" gombjaira kattintva a részletek megjelenítése és a vásárlási folyamat a VINTER felületén folytatódik.

Miben tudunk segíteni?

3.

Szolgáltatásaink

Felkészülés az amazonos kereskedelemre

1. Komplex Amazon videócsomag

Az itt elérhető videócsomag bemutatja az Amazon működésének fő jellemzőit, célja annak az üzleti döntésnek a megalapozása, hogy belevágj-e az amazonos kereskedelembe.

49 900 Ft + ÁFA

2. Kiscsoportos

tájékoztató nap

A tájékoztató napokon a résztvevők megismerik az Amazon működését, valamint gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be az amazonos kereskedelem előnyeit és kihívásait.

125 000 Ft/fő + ÁFA

A SZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!

3. Interaktív

felkészítés

A helyszíni, interaktív felkészítés célja, hogy személyre szabottan ismerkedhessenek meg a megbízóink által kijelölt, Amazonnal foglalkozó munkatársak a fiókkezelés gyakorlatával.

150 000 Ft + ÁFA

A SZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!

Az amazonos kereskedelem támogatása

4. Szoftveres termékvizsgálat

A termékvizsgálat során a várható eladások „becslése” helyett szoftverekkel megvizsgáljuk az értékesíteni kívánt termékekhez hasonló áruk amazonos piacát.

10 000 Ft + ÁFA

5. Termékfeltöltés eladói fiókba

A termékek eladói fiókban történő rögzítését, valamint a kapcsolódó termékoldalak kialakítását a VINTER vállalja. E szolgáltatásunk termékenként (beleértve a variációkat is) rendelhető meg.

50 000 Ft/termékcsoport + ÁFA

A SZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!

6. Személyes

konzultáció

A konzultáció kérhető online formában, vagy egy megállapodás szerinti helyszínen, személyes megbeszélés keretében is. Ajánljuk indulóknak és azoknak, akik már alapvetően ismerik az Amazon működését.

25 000 Ft/óra + ÁFA

 

A SZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!

Szolgáltatásaink

4.

Kapcsolat

Elérhetőségeink

Eco-Cortex Kft.

Pécs, Felsőbalokány u. 6.

7626 Magyarország

Tel: +36-72/511-010

Mobil: +36-30/618-1343

www.amazoniroda.hu

info@amazoniroda.hu

számlaszámunk:

11731001-23115992-00000000

Kapcslat

5.

Hírlevél

Ne maradj le a legújabb hírekről!

Thanks for submitting!

Partnereink, ügyfeleink

6.

Partnereink, ügyfeleink

IMG_0640.JPG
univer-logo.jpg
0001.jpg
Spin_food&staff_logo_KOZEPES.jpg
Pure_logo.jpg
adalekmentesen logo_uj[46105].png
bottom of page