top of page
Amaz-ON_logo_FINAL_Rajztábla 1.png

Kompex

Amazon

Videócsomag

Magyarországról még kevesen értékesítenek a világ legnagyobb on-line piacterén, márpedig komoly előnyre tesznek szert azok, akik mielőbb csatlakoznak.

 

A Kompex Amazon Videócsomagból te is megszerezheted azt a tudást, amivel elindíthatod a kereskedésedet az Amazonon.

amazon_pack 2.png

Kinek ajánljuk?

 

Vannak olyan vállalkozások, akiknek a hazai értékesítés jól megy, és külföldön, elsősorban Nyugat-Európa irányába szeretnének terjeszkedni. Mások olyan termékekkel, esetleg jelentős raktárkészlettel rendelkeznek, amelyet új piacra szeretnének vinni. És sokan vannak azok is, akik főállással rendelkeznek, de alternatív pénzkereseti lehetőséget keresnek.

you-x-ventures-LR5CYw3AQNo-unsplash.jpg
Anchor 1

A külföldi on-line térben való eligazodás bonyolult. Akik Magyarországon már rendelkeznek külpiaci digitális értékesítési tapasztalatokkal, azok őrzik a tudásukat. Kevés olyan oktatóanyag és tájékoztató rendezvény van, ahol megszerezhetők az alapvető ismeretek, amely nélkül veszélyes kilépni a külpiacra.

 

Az Amaz-On Iroda saját hazai webshopos értékesítéssel és amazonos kereskedelemmel egyaránt foglalkozik. Ismereteinket és tapasztalatainkat felhasználva - hiánypótló megoldásként - az on-line kereskedelem megkezdésére és az amazonos értékesítésre vonatkozóan elkészítettünk számotokra egy komplex videócsomagot.

Amazon lépések
image.JPG

Száguld az on-line értékesítés

 

A világunk megváltozott. Korábban az on-line kereskedelem alternatíva volt, mára a fizikai boltok lehetőségeinek beszűkülésével az on-line világ megkerülhetetlenné vált. Legtöbb esetben azok a boltok tudnak talpon maradni, akik kiegészítik, és dominánssá teszik az on-line eladást. Amint azt a közelmúltunk bizonyítja, olyan vállalkozások is elmozdultak az on-line piacok irányába, akikről sosem gondoltuk volna: gyakorlatilag bármi megrendelhető az Interneten.

A kereskedelmi statisztikák egyébként is azt mutatták, hogy az on-line kereskedelem egyre nagyobb ütemben fejlődik és hódít teret magának, de a jelenlegi speciális COVID helyzet a szakértők szerint legalább 5 évvel felgyorsította a digitális fejlődés ütemét.

Nem kérdés, hogy váltani kell. A kérdés az, hogy ki milyen gyorsan tud váltani.

Az on-line kereskedelem egy száguldó vonat lett, amelyről nem szabad lemaradni, de amelyre nehéz felugrani. A rohanó szerelvény mellett a peronon állva ezt nem is lehet megtenni, először fel kell gyorsulnunk hozzá, és mellette kell haladnunk ahhoz, hogy felkapaszkodhassunk rá. Ebben nyújt segítséget az a videócsomag, amely felkészít téged a digitális kereskedelemre, továbbá bemutatja a legnagyobb internetes értékesítési platform, az Amazon működését.

Ne feledd: aki lemarad, az kimarad.

Mit tartalmaz a 4 órás videócsomag?

amazon_pack[41932].jpg

Minden vállalkozó tudja, hogy nem szabad belevágni egy új beruházásba anélkül, hogy először tájékozódna annak körülményeiről, a kockázatokról, az időhatárokról és a várható megtérülésről. Az Amazonon való kereskedelem tulajdonképpen úgy működik, mint egy önálló vállalkozás, amelynek létrehozása és működtetése idő- és pénzbefektetést igényel.

 

Az itt megvásárolható videócsomag részletes betekintést nyújt általában az on-line kereskedelem, részletesen pedig az Amazon működési rendszerébe, érintve egyebek mellett az alábbi fő témákat:

I. On-line kereskedelmi alapismeretek

 1. jogi feltételek,

 2. termékkel kapcsolatos kritériumok,

 3. piaccal kapcsolatos kritériumok,

 4. eladás technikai feltételeinek kialakítása,

 5. mindez mennyi idő, és mennyi pénz?

II. Indulás az Amazonon

 1. eladási módszerek (FBM és FBA),

 2. wholesale és private label modell,

 3. a sikeres termék kritériumai,

 4. a marketplace-ek bemutatása,

 5. Seller Central Account (eladói fiók) nyitása,

 6. termékvariációk kezelése,

 7. termékfeltöltés,

 8. termékoldalak kialakítása.

III. Kereskedés az Amazonon

 1. termékek előkészítése, terméklapok,

 2. csomagolási kritériumok,

 3. vonalkód generálás,

 4. gyűjtődobozok összeállítása,

 5. termékküldés, szállítás,

 6. termékkövetés,

 7. árképzés az Amazonon,

 8. számlázás menete,

 9. ÁFA kérdések.

Az itt elérhető ismeretanyag célja annak az üzleti döntésnek a megalapozása, hogy érdemes-e az induláshoz és a folyamatos működtetéshez szükséges időt és pénzt befektetnünk, és megkezdenünk az Amazonon való kereskedelmet.

IV. BÓNUSZ: Egy órás ingyenes konzultáció

Mindenkinek, aki megvásárolja a videócsomagot, biztosítunk egy óra ingyenes on-line személyre szabott konzultációt is. A videóbeszélgetés keretében feltehetitek kérdéseiteket, valamint konkrétan a ti helyzetetekre, termékeitekre vonatkozó tanácsokat kérhettek tőlünk.

A KOMPLEX AMAZON VIDEÓCSOMAG ÁRA:

90.000 Ft. + ÁFA helyett most rövid ideig bevezető áron

70.000 Ft. + ÁFA

Az Amaz-On Iroda tevékenysége a VINTER (Virtuális Inkubációs Tér, www.vinter.hu) részét képezi, ezért az alábbi szolgáltatást "MEGRENDELEM" gombra kattintva a vásárlási folyamat a VINTER felületén folytatódik.

Miben tudunk segíteni?

Kik vagyunk?

Göndöcs Gábor

+36-30-618-1343

info@amazoniroda.hu

Untitled_Artwork 4.jpg

Vállalkozási tanácsadói területen működő cégünk 20. születésnapján a korábbi portfóliónkat kiegészítettük az online kereskedelemmel. Munkatársaink két éven át több hazai és külföldi  szakirányú képzésen vettek részt, míg a saját webshop-unk és más értékesítői felületek mellett végül szakértői támogatással megnyitottuk az eladói fiókunkat az Amazonon is, és megkezdtük a kereskedést.

2019. elejétől az online piacon tanultakat és a megszerzett tapasztalatokat felhasználva ismerős cégeknek is segítettünk elindulni az Amazonon.  A folyamatos vállalkozási tanácsadói munkánk során is új felkéréseket kaptunk az Amazon kereskedelem támogatására, ezért létrehoztuk az Amaz-On Tanácsadó Irodát.

 

Ha te is szeretnéd külföldön eladni a termékeidet, fordulj hozzánk bizalommal! A Komplex Amazon Videócsomagot azoknak készítettük, akik hozzánk hasonlóan szeretnének sikeresen értékesíteni az Amazonon.

Adjunk el együtt, többet!

Göndöcs Gábor

Amaz-On Tanácsadó Iroda

Kik vagyunk?

Rólunk mondták

"Nem szeretek belevágni semmibe anélkül, hogy előbb tájékozódnék. Az Amazon egyébként is nehéz terület, és örülök, hogy ebben a videóanyagban megvolt minden, amiről hallani szerettem volna!"

"Ha előbb belebotlunk ebbe az amazonos ajánlatba, nem kezdtünk volna el kapkodni a fióknyitással. A több információ érték, ezért ezt a videócsomagot mindenkinek ajánlom, aki most kezd el foglalkozni az Amazonnal!"

"Bár már volt eladói fiókunk az Amazonon, nem tudtuk, hogyan kell üzemeltetni. A videócsomag sokat segített abban, hogy átlássuk a bonyolult folyamatokat, és megkezdhessük a termékfeltöltést, a termékoldalak kialakítását, és természetesen az értékesítést!"

"Mi nem vettük meg a videócsomagot (hiszen ez egy új termék), de az Amaz-On Irodával együttműködve személyes konzultációk keretében sajátítottuk el azt a tudást, ami a videóanyagban is szerepel. Bár hiszünk a személyes találkozások erejében, összességében egyszerűbb és olcsóbb lett volna megvenni a komplex videócsomagot, és igénybe venni a hozzá tartozó ingyenes konzultációt."

85

elégedett

ügyfél

2020-ban

96%

határidőre

történt

teljesítés

25

évnyi

szolgáltatási

tapasztalat

Rólunk mondták

Kapcsolat

Elérhetőségeink

Eco-Cortex Kft.

Pécs, Dohány u. 7.

7622 Magyarország

Tel: +36-72/511-010

Mobil: +36-30/618-1343

www.amazoniroda.hu

info@amazoniroda.hu

számlaszámunk:

11731001-23115992-00000000

CONTACT
IMG_0640.JPG
Spin_food&staff_logo_KOZEPES.jpg
univer-logo.jpg
Pure_logo.jpg
0001.jpg
adalekmentesen logo_uj[46105].png
CLIENTS
bottom of page